Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио црногорског кадета Роберта Головића пред одлазак на школовање на престижну Поморску академију у Анаполису, (САД)

Објављено: 19.06.2009. 20:32 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је црногорског кадета Роберта Головића пред одлазак на школовање на престижну Поморску академију у Анаполису, (САД).

Министар Вучинић је честитао Головићу на упису на престижној академији, нагласивши да је школовање будућих старјешина црногорске војске на свјетским војним академијама задатак и оријентација Министарства одбране и Војске Црне Горе.

Будуће престижно школовање свакако представља велики изазов, обавезу и перспективу за све младе људе који су се одлучили за војни позив, казао је Вучинић приликом сусрета.

Двадесетдвогодишњи Роберто Головић из Будве одабран је на конкурсу Министарства одбране САД који је расписан у сарадњи са црногорским Министарством одбране, након захтјевне и сложене селекције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?