Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење Дирекције за заштиту тајних података

Објављено: 25.06.2009. 20:55 Аутор: Насловна страна
Директор Дирекције за заштиту тајних података Саво Вучинић примио је данас директора Националног безбједносног уреда Чешке Републике Душана Навратила са сарадницима. Састанку је присуствовала и амбасадорка Чешке Републике у Црној Гори Хана Хубачкова.

Директори Вучинић и Навратил размијенили су основне информације о функционисању институција које представљају, као и о националним процедурама које се односе на размјену и заштиту тајних података. Господин Навратил је изразио спремност на пружању експертске помоћи у овој области, посебно у дијелу успостављања система информационе заштите тајних података. Том приликом је упутио позив директору Дирекције да са сарадницима посјети Национални безбједносни уред ради интензивирања билатералних активности и реализације обука у појединим областима.

На данашњем састанку договорене су активности на припреми међудржавног Споразума из области размјене и заштите тајних података чије се потписивање планира у наредном периоду.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?