Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио је директора Националне безбједносне управе Републике Чешке Душана Навратилова

Објављено: 26.06.2009. 00:24 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је директора Националне безбједносне управе Републике Чешке Душана Навратилова. Састанку је присуствовала чешка амбасадорка у Црној Гори Хана Хубацкова.

Министар Вучинич, поздрављајући госте, изразио је задовољство приликом за размјену искустава са Републиком Чешком у важној области као што су тајни подаци. Такође, истакао је значајним и укупно чешко исукуство у вези са евроатлантским интеграцијама те земље, која је приступила Савезу 1999. године. Подсјећајући на опредјељење ка европским и евроатлантским интеграцијама Црне Горе, министар је захвалио на досадашњој подршци Чешке, која предсједава у Европској унији до 1. јула и изразио интересовање за продубљивање сарадње са том земљом.

Директор Навратилов је исказао задовољство црногорским опредјелјенјем ка НАТО и ЕУ и подсјетио на добре односе између двије државе. Такође, истичући област тајних података као једну од важних у евроатлантским интеграцијама, понудио је сарадњу, а прије свега кроз размјену искустава.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?