Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Годишње билатералне конуслтације у области одбране између Црне Горе и САД биће одржане сјутра у Подгорици

Објављено: 15.07.2009. 22:59 Аутор: Насловна страна
Редовне годишње билатералне конуслтације у области одбране између Црне Горе и САД биће одржане у четвртак, 16. јула 2009. године у Министарству одбране Црне Горе.

На другим годишњим консултацијама о сарадњи Црне Горе и САД у области одбране биће ријечи о изради Стратешког прегледа одбране, напретку оствареном на путу евроатлантских интеграција, као и о укупном процесу реформи система одбране. Такође, биће ријечи и о припремама црногорских војника за упућивање у ИСАФ мисију, као и ИМЕТ/ФМФ програмима америчке помоћи.

Овогодишње билатералне консултације отвориће министар одбране Боро Вучинић и амбасадор САД у Црној Гори Родерик Мур, са почетком у 9.00 сати, у Мултимедијалној сали.

Након првог састанка, у 10.00 сати, биће организовано заједничко фотографисање учесника консултација.

Почетку састанка и заједничком фотографисању могу присуствовати камермани и фоторепортери, а након завршетка састанка биће објављено саопштење за јавност.

Акредитацију извршити непосредно прије почетка, на пријавници Министарства одбране. Долазак новинарских екипа предвиђен је до 8.45 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?