Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: У касарни ,,Милован Шарановић у Даниловграду организована провјера кандидата за пријем у Чету специјалних снага бригаде Копнене војске

Објављено: 25.08.2009. 22:30 Аутор: Насловна страна
У касарни Милован Шарановић у Даниловграду данас је, у склопу избора кандидата за пријем војника по уговору у Чету специјалних снага бригаде Копнене војске, организована елиминациона провјера физичких способности и додатно психолошко тестирање заинтересованих кандидата.

Чета специјалних снага је јединица за коју постоји веома велико интересовање младих у Црној Гори, али и јединица која је веома захтјевна према својим припадницима у смислу физичких и психичких напора, потребних за извршавање задатака у веома сложеним условима.

Провјери физичких способности и психолошком тестирању приступило је 76 кандидата (72 младића и 4 дјевојке), спремних да изграђују војничку каријеру у тој специјализованој јединици Војске Црне Горе.

У току боравка кандидатима за војнике по уговору у касарни Милован Шарановић извршена је презентација о организацији и задацима Војске Црне Горе и приказан филм са детаљима из обуке бригаде Копнене војске, након чега је извршен приказ наоружања и опреме Чете специјалних снага, сегмент из обуке у борењу и сегмент из тактичке обуке.

О резултатима извршене провјере кандидати ће бити упознати у законском року.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?