Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио девет нових потпоручника Војске Црне Горе, који су завршили Војну академију у Београду

Објављено: 29.09.2009. 22:19 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић, са сарадницима, примио је данас девет нових потпоручника Војске Црне Горе, који су завршили Војну академију у Београду.

Том приликом, министар Вучинић поздравио је најмлађе црногорске официре и пожелио им успјех у будућем раду. Истакао је да је приоритет у изградњи Војске Црне Горе школовање и обука официрског кадра, а посебно на нашем евроатлантском путу. Изразио је увјерење да ће нови официри бити посевћени војним задацима и да ће допринијети укупном прогресу Војске и очекивање да након завршене школе стечено знање примијене за унапредјење укупног система одбране.

Министар Вучинић разговарао је са потпоручницима о њиховом студирању, изазовима и потребама током школовања, као и њиховим очекивањима у будућем раду.

Такође, новим потпоручницима Војске обратио се и начелник Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић, који је пожелио добродошлицу новим припадницима Војске.

Нови потпоручници Војске Црне Горе су Милорад Бабовић, Тодор Горановић, Данко Ковачевић, Ненад Станић, Иван Шћепановић, Владимир Роћеновић, Јефто Бојовић, Никола Симовић и Миленко Смоловић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?