Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак војних аташеа акредитованих у Црној Гори са представницима Министарства одбране и Министарства иностраних послова и војна вјежба јединице Војске Црне Горе

Објављено: 24.11.2009. 20:14 Аутор: Насловна страна
Састанак војних аташеа акредитованих у Црној Гори са представницима Министарства одбране и Министарства иностраних послова биће одржан у сриједу, 24. новембра 2009. године, са почетком у 10,30 сати, у мултимедијалној сали Министарства одбране.

Том приликом, војним аташеима ће се обратити помоћник министра за политику одбране Драшко Јовановић и политички директор Министарства иностраних послова Веско Гарчевић.

Након састанка, амбасадори НАТО држава акредитованих у Црној Гори и војни аташеи ће посјетити Ваздухопловну базу Војске Црне Горе у 13,00 сати. Том приликом, министар одбране Боро Вучинић ће се обратити присутнима.

Током посјете, гостима ће бити приказана војна вјежба јединице Војске Црне Горе која ће бити упућена у ИСАФ мисију и Ваздухопловне базе ВЦГ. Такође, предвиђен је и технички збор наоружања, војне опреме и хеликоптера, као и разговор са војницима из друге ротације за ИСАФ мисију.

Догађају на Војном аеродрому Голубовци могу присуствовати новинари, а њихов долазак је планиран до 12,35 сати. Акредитације нијесу предвиђене.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?