Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: На Ивановим Коритима борави трећа смјена дјеце корисника материјалног обезбједјења породице и дјеце без родитељског старања

Објављено: 20.01.2009. 23:21 Аутор: Насловна страна
Министарство здравља, рада и социјалног старања у сарадањи са ЈУ Ловћен - Бечићи, које у одмаралишту на Ивановим Коритима пружа услуге одмора и рекреације дјеце, обезбиједило је средства за боравак 500 дјеце корисника материјалног обезбједјења породице, дјеце без родитељског старања и дјеце смјештене у установама социјалне и дјечије заштите, у смјенама од по 7 пансионских дана.

На Ивановим Коритима тренутно борави трећа смјена од укупно четири, а прва је почела 3. јануара 2009. године. Цијена једнодневног пансиона за дјецу је 14 , односно 98 за 7 дана колико траје смјена. Министарство здравља, рада и социјалног старања за ту намјену издвојило је 49.000 еура.

Одмор и рекреација дјеце обухвата: смјештај и исхрану у складу са одговарајућим стандардима и нормативима, спортско - рекреативну активност, васпитно-образовну и културно-забавну активност, као и здравствену заштиту.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?