Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Потписан уговор о преносу овлашћења за давање увјерења о испуњености минимално техничких и функционалних карактеристика пореских регистар каса и пореских терминала

Објављено: 21.07.2008. 21:26 Аутор: Насловна страна
Сходно овлашћењима из члана 16 Уредбе о употреби пореске регистар касе и начина евидентирања промета производа, односно услуга преко регистар касе (Службени лист Црне Горе, бр. 27/08), Министарство финансија је са Универзитетом Црне Горе, Машинским факултетом из Подгорице, потписало уговор о преносу овлашћења за давање увјерења о испуњености минимално техничких и функционалних карактеристика пореских регистар каса и пореских терминала. Уговор су потписали министар финансија, др Игор Лукшић, и проф. др Горан Ћулафић, декан Машинског факултета, на период од 3 године, с могућношћу његовог продужења.

Заинтересовани дистрибутери пореских регистар каса, односно пореских терминала, захтјев за давање увјерења о испуњености минимално техничких и функционалних карактеристика пореских регистар каса, односно пореских терминала подносе овлашћеној организацији (Машинском факултету), а уз захтјев се прилаже сљедеће:


Узорак пореске регистар касе, односно пореског терминала;
Комерцијална брошура пореске регистар касе, односно пореског терминала, са сликом, типом, ознаком и подацима о произвођачу и дистрибутеру;
Корисничко и сервисно упутство са основним техничким подацима о пореској регистар каси, односно пореском терминалу;
Програм рада пореске регистар касе.

Заинтересовани дистрибутери пореских регистар каса, односно пореских терминала, за све додатне информације у вези давања наведеног увјерења могу се обратити Машинском факултету у Подгорици, на тел. 020 245 116.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?