Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар финансија др Игор Лукшић примио замјеника предсједника Управног Одбора осигуравајућег друштва Сава Ре Звонка Иванушића

Објављено: 25.07.2008. 22:28 Аутор: Насловна страна
Министар финансија, др Игор Лукшић, данас је примио замјеника предсједника Управног Одбора осигуравајућег друштва Сава Ре, г-дина Звонка Иванушића, са сарадницима. Сава Ре је реномирана осигуравајућа кућа из Љубљане, која је крајем 2007. године постала власник Монтенегро Осигурања.

Представници Сава Ре Осигурања су министра Лукшића информисали о промјени у власничкој структури овог друштва и новом менаџменту компаније, као и плановима везаним за будуће пословање на тржишту Црне Горе. Министар финансија је изразио задовољство због успјешно обављене промјене власничке структуре компаније и израженог интереса за ширење и унапређење пословања Сава Ре осигурања у Црној Гори.

На састанку су размијењена мишљења о актуелним трендовима на тржишту осигурања у Црној Гори и постојећој законској инфраструктури. Константовано је да постојећи законски оквир пружа добре основе за будући динамични развој осигурања, а изражена је спремност за размјену знања и информација у функцији његовог даљег унапређивања у складу са ЕУ стандардима и најбољом међународном праксом.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?