Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе и министар финансија Игор Лукшић учествоваће на Пословном ручку Америчке привредне коморе у Црној Гори

Објављено: 17.02.2009. 21:50 Аутор: Насловна страна
Потпредсједник Владе и министар финансија др Игор Лукшић учествоваће као почасни гост на Пословном ручку који, у сриједу 18. фебруара 2009, у Зеленом салону Хотела Црна Гора, организује за чланове и госте Америчка привредна комора у Црној Гори.

Акредитације за праћење тог догађаја треба извршити до уторка, 17. фебруара у 17,00 сати, на е-маил инфо@амцхам.ме или фаxом на 621 628, а новинари и сниматељи треба да буду испред Зеленог салона Хотела Црна Гора најкасније у 12,50 сати.

Према правилима Америчке привредне коморе, након говора почасног госта (на сјутрашњем скупу то је потпредсједник Лукшић), слиједи сесија која је резервисана ексклузивно за чланове и госте. Медији могу да прате ту сесију, али без права да постављају питања.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?