Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Споразума о заједничком спровођењу пројекта Јачање капацитета Министарства финансија за ефикасно планирање, анализу и управљање јавним финансијама, као подршка тежњама државе ка остваривању циљева одрживог

Објављено: 14.03.2009. 00:00 Аутор: Насловна страна
У понедјељак 16. марта 2009, поводом почетка пројекта Јачање капацитета Министарства финансија за ефикасно планирање, анализу и управљање јавним финансијама, као подршка тежњама државе ка остваривању циљева одрживог развоја и интеграција у ЕУ, биће потписан Споразум о заједничком спровођењу пројекта и наведени Пројектни документ. Пројекат ће имплементирати Канцеларија УНДП у Подгорици, а средства за његову реализацију обезбиједила је Амбасада Краљевине Холандије у Београду.

Споразум о спровођењу пројекта потписаће амбасадор Краљевине Холандије у Београду Роналд Ј.П.М. ван Дартел и стални представник УНДП/стални координатор система УН у Црној Гори Александар Аванесов, док ће пројектни задатак потписати потпредсједник Владе Црне Горе и министар финансија др Игор Лукшић и представници амбасаде Краљевине Холандије у Београду и Канцеларије УНДП у Црној Гори.

Након чина потписивања, потписници докумената даће изјаве за медије.

Церемонија потписивања одржаће се у вили Горица, у 11,00 сати.

Новинари се могу акредитовати у Бироу за односе са јавношћу, на тел. 242 566.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?