Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе и министар финансија, др Игор Лукшић и помоћник министра, Милорад Катнић, учествоваће на регионалној конференцији у Тирани о реформи пословног амбијента у југоисточној Европи

Објављено: 17.11.2009. 18:10 Аутор: Насловна страна
Потпредсједник Владе и министар финансија, др Игор Лукшић и помоћник министра, Милорад Катнић, учествују на регионалној конференцији о реформи пословног амбијента у Југоисточној Европи Раст и конкурентност: Превазилажење кризе и виђење будућности, која се одржава у Тирани од 17-19. новембра, у организацији Међународне финансијске корпорације (ИФЦ) у сарадњи са Владом Републике Албаније.

Потпредсједник Лукшић ће говорити на панелу Изазови конкурентности земаља Западног Балкана у свјетлу глобалне финансијске кризе, а помоћник министра Катнић на сесији посвећеној регулаторној реформи.

Кључна тема на тој конференцији је сагледавање конкурентности земаља региона Западног Балкана, у погледу привлачења страних директних инвестиција и одрживости реформи пословног амбијента, а посебна пажња биће посвећена улози и учешћу јавног и приватног сектора у спровођењу реформи за унапређење пословног амбијента у региону.

ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?