Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење Тендерске комисије за реализацију пројекта туристичке валоризације Велике плаже

Објављено: 10.03.2008. 17:41 Аутор: Насловна страна
Тендерска комисија за реализацију пројекта туристичке валоризације Велике плаже је, на данашњој сједници, усвојила Позив за изражавање интересовања за реализацију пројекта, који ће бити објављен током ове недјеље. Циљ тог Позива је да промовише намјеру Владе да валоризује тај јединствени локалитет и заинтересује искусне међународне инвеститоре, са доказаним финансијским капацитетима и искуством у пројектовању, градњи, маркетингу и управљању ексклузивним туристичким комплексима.

Намјера Владе је да се обезбиједи адекватан и свеобухватан развој те дестинације као јединственог, мултифункционаланог туристичког комплекса високог нивоа, који нуди низ активности за одмор и рекреацију на начин који је концептуално, естетски, функионално и еколошки у складу са природним љепотама и еколошким богатством те локације.

Преко позива за изражавање интересовања, потенцијални понудјачи се позивају да доставе квалификације и информације о финансијским и оперативним ресурсима, листу и резиме релевантних пројеката и искустава, као и опис свих чланова конзорцијума и општи преглед концепта и обима пројекта.

Предвидјена је могућност закупа Велике плаже или појединачних модула, уз обавезу изградње ексклузивног хотелско - туристичког комплекса са свим пратећим садржајима и широким дијапазоном рекреативних активности, и са објектима у складу са условима локације, којима ће управљати добро познати бренд-нејм међународни туристички оператор или оператери.

Рок за изражавање интересовања за овај пројекат је до средине јуна 2008. године.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?