Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак Радне групе за праћење рада координационих тијела за предузимање оперативних мјера за спречавање бесправне градње у приморским општинама.

Објављено: 19.05.2008. 21:20 Аутор: Насловна страна
Састанак Радне групе за праћење рада координационих тијела за предузимање оперативних мјера за спречавање бесправне градње у приморским општинама одржаће се у уторак, 20. маја 2008. године, у 09:00 часова, у просторијама Министарства за економски развој ( Римски трг 46, четврти спрат ).
Састанком ће предсједавати министар за економски развој Бранимир Гвозденовић, а позвани су и Предраг Ненезић, министар туризма и заштите животне средине; Милиутин Симовић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде; Миодраг Радуновић, министар здравља, рада и социјалног старања; Бранислав Мићуновић, министар културе, спорта и медија; Андрија Ломпар, министар саобраћаја, поморства и телекомуникација, као и директори: Управе за некретнине; Управе полиције; ЈП Морско добро; ЈП Национални паркови; РегионалнИ завод за заштиту споменика културе и ЕПЦГ-а. На састанак су позвани И предсједници свих приморских општина (Улцињ, Бар, Будва,Тиват, Котор и Херцег Нови).

Сниматељи могу снимити почетак састанка ( 9 часова), а након састанка, око 10 и 15 предвиђено је да учесници састанка дају изјаве .


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?