Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић примио делегацију Европске банке за обнову И развој коју је предводио директор бизнис групе за Централну Европу и Балкан Питер Рејнингер

Објављено: 29.05.2008. 23:34 Аутор: Насловна страна
Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић, примио ја данас делегацију Еврпске банке за обнову И развој коју је предводио директор бизнис групе за Централну Европу и Балкан Питер Рејнингер.
Представници ЕБРД-а исказали су посебно интересовање за сектор енергетике, са акцентом на планове Владе када је ријеч о Стратегији развоја енергетике до 2025. У разговору је наглашена заинтересованост ЕБРД-а за финансирање одредјењих пројеката у области енергетике И презентоване су њихове инвестиције у енергетски сектор Балкана И Југоисточне Европе.
Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић, упознао је госте са актуелним и будућим пројектима из области енергетике, као што су: поновљени тендер за мале хидроелектране и пројекат докапитализације ЕПЦГ, за шта су представници ЕБРД исказали посебно интересовање.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?