Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Објављено: 03.06.2008. 18:05 Аутор: Насловна страна
Предлог документа Управни оквир за заштиту животне средине (ЕМФ), у оквиру пројекта побољшања енергетске ефикасности у зградама јавног сектора Црне Горе, који ће се реализовати из кредита Свјетске банке заинтересовани могу преузети са web-сајта Министарства за економски развој Црне Горе (www.минекон.влада.цг.yу) у рубрици "Енергетика, рударство и геологија", или преузимањем документа на Архиви Министарства за економски развој.

Заинтересована правна и физичка лица, као и остале организације и институције, могу своја евентуална запажања, коментаре, реаговања и сугестије на овај документ доставити до 17.06.2008. године на адресу: Министарство за економски развој, Римски трг 46, Подгорица (насловити на Одсјек за енергетску ефикасност), или на е-маил: милорад.бурзан@мн.yу

Такође, у петак, 20. јуна, одржаће се Округли сто на тему Управни оквир за заштиту животне средине (ЕМФ), у оквиру пројекта побољшања енергетске ефикасности у зградама јавног сектора Црне Горе. Округли сто, који је отворен за све заинтересоване ће се одржати у Хотелу Подгорица, са почетком у 12 часова.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?