Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Пословни савјет за економску сарадњу Министарства за економски развој Црне Горе и Министарства господарства, рада и подузетништва Републике Хрватске

Објављено: 30.06.2008. 21:18 Аутор: Насловна страна
Пословни савјет за економску сарадњу Министарства за економски развој Црне Горе и Министарства господарства, рада и подузетништва Републике Хрватске, биће одржан у уторак 01. јула 2008. године. Пословним савјетом ће предсједавати црногорски министар за економски развој Бранимир Гвозденовић и потпредсједник Владе и министар господарства, рада и подузетништва Републике Хрватске Дамир Поланчец.

На дневном реду сјутрашње сједнице Пословног савјета су теме из области енергетике, саобраћаја и индустрије, као и могућност сарадње Црне Горе и Хрватске у тим областима. У раду Пословног савјета учествоваће представници влада Црне Горе и Хрватске, привредних комора, удружења послодаваца, као и привредници двије земље.

Сједница Пословног савјета биће одржана у Вили Горица, са почетком у 09,30 сати.

Почетак састанка можете снимити, а након завршетка (у 13,30) планиране су изјаве за медије.

Акредитације за праћење овог догађаја можете извршити у Бироу за односе с јавношћу, на телефон 242-566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?