Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић учествоваће на Деветој Продеxпо Конференцији и изложби на тему изградње - Грчка и Југоисточна Европа, која ће се одржати у Атини, 20. И 21. октобра 2008. године

Објављено: 17.10.2008. 21:49 Аутор: Насловна страна
За вријеме трајања Продеxпо Конференције министар Бранимир Гвозденовић одржаће билатерални састанак са министром за развој Републике Грчке Кристосом Фолиасом.
Продеxпо је водеће окупљање на тему некретнина, које се сваке године организује у Атини и привлачи пажњу свих великих градитеља, предузимача, градитељских групација, финансијских институција, предузећа из јавног сектора, званичника грчке владе и других агенција и појединаца који учествују у развијању сектора некретнина у Грчкој и Југоисточној Европи.
Међу говорницима, излагачима и делегатима су: грађевинске компаније и конзорцијуми, градитељи и консултантске куће, организације за инвестирање у некретнине, финансијске институције, државни органи управе у области некретнина, архитектонски бирои и компаније за израду софтвера, агенције за некретнине, експерти за специјализоване објекте.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?