Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто – Година енергетске ефикасности, солуције за сектор туризма

Објављено: 12.02.2009. 20:09 Аутор: Насловна страна
Министарство за економски развој и њемачко друштво за техничку сарадњу - ГТЗ у оквиру националног пројекта Година енергетске ефикасности, организују округли сто на тему - Година енергетске ефикасности – солуције за сектор туризма. Округли сто ће се одржати на 18. међународној туристичкој берзи и сајму туризма, опреме за хотелијерство и угоститељство – МЕТУБЕС, у петак 13. фебруара у сали за новинаре Јадранског сајма у Будви са почетком у 11сати .
Учесници округлог стола:

Борко Раичевић, Министарство за економски развој - савјетник за енергетску ефикасност; Мија Ненезић, Министарство за економски развој – савјетник за енергетску ефикасност; Горан Тупоња, ГТЗ - инжењер на пројекту;
Проф . Др. Душан Гвозденац ГТЗ – консултант;
Проф. Др. Јован Петровић ГТЗ – консултант;
Веселин Вучуровић МонтеСолар – директор;
Жељко Томашко- БОСЦХ-БУДЕРУС Тхермотецхник и
Никола Цигановић МАЦС – технички савјетник


Теме округлог стола биће: Примјена когенеративних постројења у хотелима, фреквентни регулатори у системима гријања, вентилације и климатизације, складиштење топлотне и расхладне енергије у функцији смањења енергетских трошкова, коришћење соларне енергије у туризму.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?