Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање споразума о проширењу европских патената на Црну Гору

Објављено: 12.02.2009. 20:55 Аутор: Насловна страна
Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић И директор Европског патентног завода Алисон Бримелоw потписаће у петак, 13. фебруара, у Минхену Споразум о проширењу европских патената на Црну Гору.
Министар за економски развој потписаће у име Владе Црне Горе Споразум у циљу постизања нивоа заштите интелектуалне својине по угледу на заштиту ових права у ЕУ.

Потписивањам Споразума Влада Црне Горе и Министарство за економски развој настављају са радом на развијању и заштити права интелектуалне својине, подизању свијести јавности о питањима интелектуалне својине, хармонизацији националног законодавства у области интелектуалне својине са релевантним ЕУ законодавством, јачању институционалних капацитета, јачању даље сарадње измедју институција и организација укључених у обезбједјење заштите права интелектуалне својине и продубљивању медјународне сарадње.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?