Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржан састанак представника Владе и представника власника КАП-а

Објављено: 13.03.2009. 21:30 Аутор: Насловна страна
На данашњем састанку, одржаном између представника Владе и представника власника КАП-а, договорено је да се прије свега покуша превазићи актуелни проблем са блокадом рачуна које КАП има код конзорцијума банака. У том циљу, представници Владе и представници КАП још једном су се обратили Конзорцијуму са захтјевом за деблокаду рачуна, како би КАП могао наставити нормално функционисање, односно набавку сировина потребних за наставак производње и исплате плате запосленим у КАП-у, зависним друштвима (Прерада, Ковачница и ФАК) и Рудницима боксита Никшић.

На састанку је договорено и да се настави разговор око Уговора о суспензији арбитражних поступака којим би се дефинисала краткорочна и средњорочна рјешења за проблеме у којима се КАП налази. Овакав Уговор, обезбиједио би довољно времена да се и на дугрочном плану пронађу најбоља рјешења за КАП.

Наставак разговора се може очекивати у другој половини наредне недјеље.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?