Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Прес конференција поводом двије године рада Акредитационог тијела Црне Горе

Објављено: 24.04.2009. 23:18 Аутор: Насловна страна

У организацији Министарства за економски развој, у понедељак, 27. априла, одржаће се прес конференција поводом двије године од почетка рада Акредитационог тијела Црне Горе. Прес конференција ће се одржати у просторијама Министарства за економски развој ( Конференцијска сала) са почетком у 12:00 сати.

На конференцији ће говорити Секретар Министарства за економски развој и члан Управног одбора Акредитационог тијела Зоран Томић, предсједник управног одбора Акредитационог тијела Здравко Кривокапић и директор Акредитационог тијела Ранко Николић.

На конференцји ће бити ријечи о активностима које су се спроводиле током претходне двије године као и о претходној години дана, тј. о периоду када су додијељени и први сертификати о акредитацији.

Сертификат о акредитацији, као званична потврда компетентности за организацију представља подизање нивоа организационе и техничке оспособљености, односно гаранцију да ћете бити препознати као ауторитативно, технички компетентно тијело. То истовремено значи да све заинтересоване стране у Црној Гори (ресорна министарства, привреда, удружења потрошача, грађани) могу имати потпуно повјерење у резултате спроведених испитивања ових акредитованих организација.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?