Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар економије Бранко Вујовић састао се са главним координатором УН система и сталним представником УНДП-а у Црној Гори Александром Аванесовим

Објављено: 03.07.2009. 21:26 Аутор: Насловна страна
Министар економије Бранко Вујовић примио је данас главног координатора УН система и сталног представника УНДП-а у Црној Гори Александра Аванесова, кога је информисао о предстојећим активностима Министарства, са посебним освртом на енергетски сектор у којем је сарадња са УНДП-ем већ успостављена кроз пројекат малих хидроелектрана и сектор малих и средњих предузећа.

Министар Вујовић истакао је да ће један од приоритета у раду бити унапрјеђење услова пословања и запошљавања у сјеверном региону Црне Горе. Саговорници су закључили да упркос актуелној економској ситуацији постоји довољно простора за реализацију заједничких пројеката.

На састаку у Министарству за економију, господин Аванесов је честитао министру Вујовићу именовање за министра и изразио очекивање да ће се наставити досадашња успјешна сарадња.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?