Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар економије Бранко Вујовић учествује на Инаугуралном ЦЕФТА предавању

Објављено: 27.10.2009. 20:50 Аутор: Насловна страна
Министар економије Бранко Вујовић, државни секретар за економске односе са иностранством и представник Министарства економије и регионалоног развоја Србије Весна Арсић и замјеник шефа Делегације Европске Комисије у Подгорици Клајв Рамболд учествују на Инаугуралном предавању које ће се одржати у Медитеран сали Економског факултета у Подгорици, сутра (28.10.2009.) од 18.00 до 19.00 часова. Медијатор вечери је професор др Данијела Јаћимовић са Универзитета Црне Горе.
Инаугурално предавање на коме ће се расправљати о кључним аспектима Споразума са ЦЕФТА-иним експертом за трговину је отворено за медије.
Ово предавање је дио ЦЕФТА WЕЕК-а које Министарство економије организује у Подгорици, 27. и 28. новембра 2009. ради презентације низа промотивних догађаја, радионица и семинара одржаним под црногорским предсједавањем ЦЕФТА Споразума, а уз подршку ОЕЦД-а, Свјетске банке, Европске Комисије и ЕБРД-а.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?