Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Помоћник министра саобраћаја, поморства и телекомуникација Мирел Радић Љубисављевић примила амбасадора Турске Мехмета Мурата Огуза

Објављено: 16.01.2009. 22:55 Аутор: Насловна страна
Помоћник министра саобраћаја, поморства и телекомуникација Мирел Радић Љубисављевић примила је данас амбасадора Турске у Црној Гори Мехмета Мурата Огуза.

Турски амбасадор је саопштио да су турски инвеститори заинтересовани за пословну сарадњу са Црном Гором и за улагање у све секторе транспорта и путну инфраструткуру. Он је пренио и информацију о заинтересованости турских пословних кругова за учешће у процесу приватизације предузећа из области саобраћаја.

Најављујући скори долазак 20-так потенцијалних инвеститора и представника Министарства саобраћаја Турске у Црну Гору, господин Огуз је посебно нагласио расположење тамошњег ресорног Министарства за увођење и примјену тахографа у друмском саобраћају наше земље чиме је, како је казала Мирел Радић Љубисављевић, отворена изузетно занимљива и актуелна тема, јер је ријеч о области која се у обје земље усклађује са директивама Европске уније.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?