Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радионица на тему Могућности развоја сектора за узгој пастрмке у Црној Гори

Објављено: 02.07.2008. 17:00 Аутор: Насловна страна
У петак, 4.јула 2008. године у хотелу Подгорица у Подгорици, одржаће се радионица на тему: Могућности развоја сектора за узгој пастрмке у Црној Гори. Радионица ће се реализовати у сарадњи пројекта Подршка сектору рибарства у Црној Гори, који финансира ЕУ, а којим руководи Европска Агенција за Реконструкцију са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Црне Горе.

Презентације на радионицама ће држати признати међународни и домаћи експерти. Теме које ће се на радионицама обрађивати су: тренутна ситуација у сектору и перспективе његовог развоја у будућности, одговарајуће технологије, финансијска подршка од стране земаља ЕУ, контрола квалитета у узгајалиштима, заштита животне средине укључујући одговарајућу контролу болести риба, храна за рибе, узгој, релевантни закони и потреба за јачањем организација узгајивача.

Корисници радионица ће бити узгајивачи рибе и пословни људи који траже прилику за нове инвестиције, представници јавног сектора који су укључени у сектор аквакултуре. За више детаља, позовите на број Маје Шљиванчанин + 382 67 463 463 или пошаљите е-маил на тафисх@цг.yу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?