Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: ВИИ регионална изложба приплодне стоке Пљевља 2008

Објављено: 19.09.2008. 23:50 Аутор: Насловна страна
У организацији Службе за селекцију стоке (Регионални центар Пљевља), а под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, одржаће се Седма регионална изложба приплодне стоке ПЉЕВЉА 2008. Изложба ће бити одржана 21. септембра 2008. године на Сервановцу у Пљевљима (са почетком у 12,00 сати), за одгајиваче говеда и оваца са подручја пљеваљске и жабљачке општине.

До сада је одржано шест изложби у организацији Регионалног центра Пљевља и неподијељено је мишљење да су биле успјешне и из године у годину све боље, тако да је ова манифестација постала традиционална и жељно очекивана од многих фармера.

Изложбе стоке дају велики допринос развоју такмичарског духа код одгајивача приплодне стоке и одлична су прилика да се сагледа достигнути степен у селекцији говеда на одређеном подручју. Поред тога, изложба ће значити и дружење и размјену искустава међу одгајивачима и популаризацију квалитетне стоке са тог подручја потенцијалним купцима из других крајева Црне Горе.

Овдје можете преузети програм изложбе...Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?