Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милутин Симовић боравиће у радној посјети Рожајама и Андријевици

Објављено: 24.11.2008. 19:18 Аутор: Насловна страна
Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Милутин Симовић боравиће у уторак, 25. новембра 2008. године, у радној посјети Рожајама. Током те посјете министар Симовић ће, заједно са представницима Фонда за развој, Дирекције за развој МСП и Завода за запошљавање, презентирати постигнуте резултате у реализацији Програма стимулисања запошљавања, који под називом Посао за вас спроводи Влада Црне Горе.

Према Програму посјете, министар Симовић ће у 13 сати одржати састанак са предсједником Општине Нусретом Калачем и његовим сарадницима, а након тога (у 13,45) у сали Скупштине општине слиједи презентација резултата пројекта Посао за вас и уручивање одлука о додјели кредита. По завршетку презентације (у 15,00 сати), министар Симовић ће посјетити Фабрику за флаширање воде Лучичко врело.

Наредог дана (сриједа, 26. новембар), министар Симовић ће у Андријевици промовисати резултате Пројекта Посао за вас. У 10,00 сати предвиђен је састанак код предсједника Општине Веселина Бакића, након чега ће министар Симовић (у 10,45) обићи зелену пијацу у Андријевици, а у 11,00 сати уручити одлуке корисницима кредита са подручја те Општине.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?