Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Пета Медјународна конференција о вину за земље Југоисточне Европе

Објављено: 05.12.2008. 00:20 Аутор: Насловна страна
Министарство пољопривреде, шумарства и водоприврееде Црне Горе, домаћин је Пете Медјународне конференције о вину за земље Југоисточне Европе под називом: Реформе у винском сектору ЕУ политика квалитета и регулаторне мјере у реформисаном ЦМО за вино и њихова примјена у земљама Југоисточне Европе са фокусом на означавање вина, која се одржава од 4. до 6. децембра 2008.године у Бечићима (Хотел Сплендид).

Конференцију, која се организује у сарадњи са Њемачком Техничком Сарадњом (ГТЗ), званично ће отворити министар Милутин Симовић. Скуп ће поздравити њемачки амбасадор у Црној Гори Петер Платте, након чега ће говорити високи званичници медјународних организација ЕЦ и ОИВ, експерти из ове области. Делегати из 12 земаља презентоваће стање у винском сектору. Истог дана, у 17,00 сати, планирано је потписивање Декларације о сарадњи земаља учесница и Конференција за штампу, која ће бити одржана у 18,00 сати. Другог конференцијског дана предвидјена је посјета Плантажама, Нексану и винском подруму Копитовић у Црмници.

Овдје можете преузети програм рада Конференције. Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?