Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Помоћник министра правде Бранка Лакочевић одржала радни доручак са представницима међународних организација (Европска комисија, Савјет Европе, УНДП, ОСЦЕ, ФОСИ РОМ, ИМГ, ЕАР, УНИЦЕФ, УСДОЈ-ИЦИТАП)

Објављено: 26.03.2008. 23:09 Аутор: Насловна страна
Помоћник министра правде Бранка Лакочевић одржала је данас радни доручак са представницима међународних организација које пружају подршку реформи правосуђа (Европска комисија, Савјет Европе, УНДП, ОСЦЕ, ФОСИ РОМ, ИМГ, ЕАР, УНИЦЕФ, УСДОЈ-ИЦИТАП).

Госпођа Лакочевић је упознала присутне са Стратегијом реформе правосуђа и Акционим планом за њену имплементацију и презентирала остварене активности у складу са тим документима, закључно са И кварталом 2008. године. Она је, такође, обавијестила госте да је Министрство правде припремило преглед реализованих и планираних пројеката у области реформе правосуђа, истичући приоритете које треба реализовати у складу са планираним роковима из Акционог плана, а за које је нужна међународна подршка. Представници међународних организација су изнијели своје планове и спремност за подршку одређеним активностима.

Организацију радног доручка је подржао УНДП, при чему је изражена спремност учесника данашњег састанка да се и убудуће организују такви састанци, како би се сагледале реализоване и договориле будуће активности.

Наредни састанак ће се одржати уз подршку ОСЦЕ.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?