Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Почела трећа рунда преговора делегација Црне Горе и Републике Србије о закључењу сета уговора о правној помоћи

Објављено: 23.04.2009. 01:32 Аутор: Насловна страна
Делегације Црне Горе и Републике Србије започеле су данас у Подгорици трећу - завршну рунду преговора о закључењу сета уговора о правној помоћи: Уговора о међусобној правној помоћи у грађанским и кривичним стварима, Уговора о међусобном извршењу судских одлука у кривичним стварима и Уговора о изручењу.

Након састанка у Подгорици у децембру прошле године и Београду фебруара ове године, очекујемо да ће се трећом рундом која је почела данас у Подгорици, завршити преговори о закључењу три уговора о правној помоћи између Црне Горе и Републике Србије. Њиховим потписивањем створиће се претпоставке за ефикасније остваривање права и интереса држављана двије државе, што је од посебног значаја и за даљи развој билатералних односа Црне Горе и Србије, изјавила је Бранка Лакочевић, помоћник министра правде Црне Горе.

Трећа рунда преговора два експертска тима трајаће два дана. Преговори о закључењу сета уговора о правној помоћи воде се у складу са основама које су утврдиле владе Црне Горе и Републике Србије.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?