Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министри правде Црне Горе и Републике Србије сјутра потписују три међудржавна уговора о правној помоћи и Протокол о сарадњи министарстава правде

Објављено: 28.05.2009. 20:50 Аутор: Насловна страна
Министри правде Црне Горе и Републике Србије, Мираш Радовић и Снежана Маловић, потписаће у петак 29. маја 2009. године, три међудржавна уговора о правној помоћи и Меморандум о сарадњи министарства правде двије државе.

Посјета министра правде Републике Србије Црној Гори и потписивање наведених докумената, резултат су вишемјесечних преговора експертских тимова два министарства, вођених на основу платформи влада Црне Горе и Србије о закључивању Уговора о правној помоћи у грађанским и кривичним стварима, као и Уговора о извршавању судских одлука у кривичним стварима и Уговора о изручењу. Потписивање Протокола представља континуитет активности Министарства Црне Горе на успостављању квалитетне регионалне сарадње.

Уговори ће бити потписани на састанку у Вили Горица, у 11.00 сати, након чега ће (у 11,45 сати) министри правде Мираш Радовић и Снежана Маловић дати изјаве за јавност.

Акредитације за снимање потписивање уговора и за праћење изјава министара правде Црне Горе и Србије треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?