Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар у Влади Црне Горе и предсједник Комисије за процјену штета од елементарних непогода др Суад Нумановић посјетиће општине Бијело Поље, Рожаје, Беране, Колашин, Андријевицу и Плав

Објављено: 28.11.2008. 21:00 Аутор: Насловна страна
Министар у Влади Црне Горе и предсједник Комисије за процјену штета од елементарних непогода Др Суад Нумановић, посјетиће у понедјељак 01. децембра 2008. године Бијело Поље и са предсједником Општине Тарзаном Милошевићем у 12,00 сати обићи насеље Липница, ради сагледавања могућности партиципације Владе Црне Горе на санацији локалног пута у том приградском насељу, који је услед обилних падавина и поплава, које су више пута задесиле то подручје, претрпио знатна оштећења.

Наредног дана (уторак, 2. децембра) министар Нумановић ће посјетити Рожаје, Беране, Колашин, Андријевицу и Плав, гдје ће са предсједницима тих општина обићи инфраструктурне објекте који су претрпјели штете у поплавама новембра 2007. године и које је Дирекција јавних радова санирала у оквиру пројекта "Санација последица поплава у општинама Рожаје, Беране, Колашин, Андријевица и Плав". Пред крај посјете(у 15,30 сати), министар Нумановић ће у Скупштини општине Беране дати изјаву за новинаре.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?