Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар рада и социјалног старања др Суад Нумановић примио сталног представника УНДП и координатора система УН у Црној Гори Александра Аванесова и шефицу Канцеларије УНИЦЕФ у Црној Гори Нолу Скинер

Објављено: 31.07.2009. 22:37 Аутор: Насловна страна
Министар рада и социјалног старања др Суад Нумановић примио је данас сталног представника УНДП и координатора система УН у Црној Гори Александра Аванесова и шефицу Канцеларије УНИЦЕФ у Црној Гори Нолу Скинер. Гости су министра Нумановића упознали са активностима које су до сада ове агенције подржавале у дијелу надлежности Министарства рада и социјалног старања и похвалили посвећеност реформским процесима у области социјалне и дјечије заштите.

На састанку су договорене будуће заједничке активности које се односе на успостављање новог система социјалне и дјечије заштите, сходно усвојеним стратешким документима, посебно у дијелу децентрализације и деинституционализације, односно успостављања различитих сервиса намијењених подршци ризичним категоријама грађана на локалном нивоу. Истакнута је потреба подршке програмима који ће имати за циљ развој сјеверних општина у Црној Гори.

Представници УН агенција су исказали спремност подршке Министарству рада и социјалног старања у оквиру његових надлежности, на путу европских интеграција и успостављању европских стандарда.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?