Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Сусрет Нумановић - Јововић

Објављено: 04.08.2009. 23:43 Аутор: Насловна страна
Министар рада и социјалног старања, др Суад Нумановић примио је г-дина Игора Јововића, у оквиру припрема за његово ступање на дужност Амбасадора Црне Горе у Републици Србији.

Том приликом, Министар Нумановић је упознао г-дина Јововића са билатералном сарадњом Црне Горе и Републике Србије, из дјелокруга надлежности Министарства рада и социјалног старања, са посебним освртом на Споразум о социјалном осигурању између Републике Србије и Црне Горе који је потписан у Београду 17. децембра 2006. године, а ступио на снагу 1. јануара 2008. којим је уређена област социјалног осигурања између ове двије државе. Разговарано је и о питању избјеглица и интерно расељених лица, као и о стварању услова за рјешавање њиховог правног статуса и могућности повратка у земље поријекла.

Такође, Министар Нумановић је разговарао са г-ђом Драганом Шћепановић која је одлуком Министарства иностраних послова одређена за ИИИ секретара у Сталној мисији Црне Горе при Уједињеним нацијама у Њујорку, у оквиру њених припрема за ступање на дужност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?