Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Уручење УН Конвенције о правима дјетета на Брајевом писму

Објављено: 13.11.2009. 23:29 Аутор: Насловна страна
У понедјељак 16. новембра 2009, министар рада и социјалног старања др Суад Нумановић, министар просвјете и науке Сретен Шкулетић и регионални директор УНИЦЕФ-а за Југоисточну Европу и Заједницу независних држава Стевен Аллен, свечано ће уручити Заводу за школовање и професионалну рехабилитацију инвалидне дјеце и омладине у Подгорици, УН Конвенцију о правима дјетета штампану на Брајевом писму - по први у Црној Гори.

Конвенција ће бити уручена на церемонији у Заводу за школовање и професионалну рехабилитацију инвалидне дјеце и омладине у Подгорици у 09.30 сати.

Тим поводом, министар Нумановић ће дати изјаву за медије и најавити и остале активности које ће бити организоване поводом обиљежавања 20 година од усвајања УН Конвенције о правима дјетета.

УН Конвенцију о правима дјетета ратификовале су 193 државе укључујући и Црну Гору, која је Конвенцију ратификовала 23. октобра 2006. године.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?