Продужење Јавне расправе о Нацрту закона о играма на срећу и наградним играма

Министарство финансија и социјалног старања продужиће Јавну расправу о Нацрту закона о играма на срећу и наградним играма до 30. априла 2021.године.  Јавна расправа покренута је 30. децембра 2020.године и због великог интересовања јавности њен рок се продужава за додатних 30 дана.
Министарство финансија и социјалног старања позива све заинтересоване субјекте да учествују у јавној расправи о Нацрту закона о о играма на срећу и наградним играма, а коментаре, мишљења, примједбе и сугестије на Нацрт закона могу доставити Министарству финансија и социјалног старања у писаној форми, путем поште на адресу: Станка Драгојевица број 2, Подгорица, или електронски на е-маил адресу: стеван.брновиц@миф.гов.ме, на Обрасцу за достављање приједлога, сугестија и коментара на Нацрт Закона.
Након завршетка јавне расправе, Министарство финансија и социјалног старања ће размотрити све пристигле коментаре, примједбе и сугестије и након тога сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи. Нацрт закона о о играма на срећу и наградним играма ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе на интернет страници Министарства финансија и социјалног старања (хттпс://миф.гов.ме/рубрике/јавне_расправе/237407/Јавни-позив-за-јавну-расправу-о-Нацрту-закона-о-играма-на-срецу-и-наградним-играма.хтмл) и порталу е-управе ( хттп://еуслуге.еуправа.ме/еПартиципација/Итем/?Ид=385 )

Схаре

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?