Вебинар о дисеминацији и експлоатацији резултата у оквиру програма Хоризонт Европа

Генерални директорат за истраживање и иновације Европске комисије одржаће у сриједу, 9. јуна 2021. године, с почетком у 9:30 сати, вебинар на тему дисеминација и експлоатација резултата у оквиру новог оквирног програма ЕУ за истраживање и иновације „Хоризонт Европа“.

Овај онлајн догађај је одлична прилика да се будући апликанти упознају са новим правилима програма Хоризонт Европа у дијелу дисеминације и експлоатације резултата. Такође, биће детаљније појашњена разлика између концепата комуникације, дисеминације и експлоатације резултата, те на који начин будући апликанти могу у својим будућим пројектним предлозима што боље представити активности повезане са овим аспектима.

Поред тога, представници ЕК ће дати остврт и на питања управљања интелектуалном својином у колаборативним пројектима у оквиру програма Хоризонт Европа, али и представити два нова сервиса за омогућавање веће видљивости резултата истраживања (Хоризон Ресултс Платформ и Хоризон Ресултс Боостер).

Регистрација није потребна, а детаљније информације, агенду и линк за праћење вебинара можете погледати на страници посвећеној овом догађају.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?