Vebinar o diseminaciji i eksploataciji rezultata u okviru programa Horizont Evropa

Objavljeno: 08.06.2021. 12:16 Autor: Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Generalni direktorat za istraživanje i inovacije Evropske komisije održaće u srijedu, 9. juna 2021. godine, s početkom u 9:30 sati, vebinar na temu diseminacija i eksploatacija rezultata u okviru novog okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije „Horizont Evropa“.

Ovaj onlajn događaj je odlična prilika da se budući aplikanti upoznaju sa novim pravilima programa Horizont Evropa u dijelu diseminacije i eksploatacije rezultata. Takođe, biće detaljnije pojašnjena razlika između koncepata komunikacije, diseminacije i eksploatacije rezultata, te na koji način budući aplikanti mogu u svojim budućim projektnim predlozima što bolje predstaviti aktivnosti povezane sa ovim aspektima.

Pored toga, predstavnici EK će dati ostvrt i na pitanja upravljanja intelektualnom svojinom u kolaborativnim projektima u okviru programa Horizont Evropa, ali i predstaviti dva nova servisa za omogućavanje veće vidljivosti rezultata istraživanja (Horizon Results Platform i Horizon Results Booster).

Registracija nije potrebna, a detaljnije informacije, agendu i link za praćenje vebinara možete pogledati na stranici posvećenoj ovom događaju.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?