Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Dr Suad Numanović, ministar za ljudska i manjinska prava, uputio je Monsinjoru Zefu Gašiju nadbiskupu barskom, Monsinjoru Iliji Janjiću biskupu kotorskom, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti čestitku

Objavljeno: 24.12.2012. 18:56 Autor: MMP

Povodom nastupajućeg Katoličkog Božića dr Suad Numanović, ministar za ljudska i manjinska prava, uputio je Monsinjoru Zefu Gašiju nadbiskupu barskom, Monsinjoru Iliji Janjiću biskupu kotorskom, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti čestitku sljedeće sadržine:

Neka mir, radost i Božji blagoslov ispuni Vaša srca i Vaše domove tokom božićnih praznika i neka Vas prate u cijeloj Novoj 2013. godini. Vjerujem da će upravo ti lijepi trenuci, tradicionalni običaji i poruke koje simbolišu Božić probuditi nadu i ojačati volju kod svakog čovjeka da čini dobra i plemenita djela, sa sviješću da je iskreno poštovanje pozitivnih vrijednosti i različitosti  najvažnija pokretačka snaga kojom pojedinac utiče na kreiranje pravednog i progresivnog društva koje želimo za sve građane naše Crne Gore.

Stoga, Vama osobno, svećenstvu, redovništvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti iskreno čestitam božićne i novogodišnje praznike, uz želju da ih provedete u miru, dobrom zdravlju i raspoloženju.

PR služba

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?