Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Др Суад Нумановић, министар за људска и мањинска права, упутио је Монсињору Зефу Гашију надбискупу барском, Монсињору Илији Јањићу бискупу которском, свештенству и свим вјерницима католичке вјероисповјести честитку

Објављено: 24.12.2012. 18:56 Аутор: ММП

Поводом наступајућег Католичког Божића др Суад Нумановић, министар за људска и мањинска права, упутио је Монсињору Зефу Гашију надбискупу барском, Монсињору Илији Јањићу бискупу которском, свештенству и свим вјерницима католичке вјероисповјести честитку сљедеће садржине:

Нека мир, радост и Божји благослов испуни Ваша срца и Ваше домове током божићних празника и нека Вас прате у цијелој Новој 2013. години. Вјерујем да ће управо ти лијепи тренуци, традиционални обичаји и поруке које симболишу Божић пробудити наду и ојачати вољу код сваког човјека да чини добра и племенита дјела, са свијешћу да је искрено поштовање позитивних вриједности и различитости  најважнија покретачка снага којом појединац утиче на креирање праведног и прогресивног друштва које желимо за све грађане наше Црне Горе.

Стога, Вама особно, свећенству, редовништву и свим вјерницима католичке вјероисповјести искрено честитам божићне и новогодишње празнике, уз жељу да их проведете у миру, добром здрављу и расположењу.

ПР служба

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?