Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje: Uprava prihoda i carina organizuje tribine za poreske obveznike u Baru, Kolašinu i Budvi

Objavljeno: 18.05.2022. 17:25 Autor: Uprava prihoda i carina
Poslije pauze uzrokovane pandemijom COVID-19, tribine u svrhu edukacije poreskih obveznika u oblasti poreskih propisa i pripreme za predstojeću turističku sezonu nastavljaju se u maju tekuće godine.

Poreski obveznici imaće priliku da dobiju odgovore na pitanja u vezi sa reprogramom, izmjenama poreskih propisa i drugim aktuelnim temama direktno od načelnika područnih jedinica i predstavnika sektora Uprave prihoda i carina.

Jedna od tema sa kojom će obveznici biti bliže upoznati biće i aspekti elektronske fiskalizacije za fizička lica koja se bave izdavanjem smještaja .

Predstavnici Uprave prihoda i carina prisustvovaće tribini zajedno sa predstavnicima agencije IPSOS, koji će prezentovati rezultate istraživanja percepcije javnosti i službenika o radu Uprave prihoda i carina koje je sprovela pomenuta agencija.

Datume realizacije tribina pogledajte u nastavku:

- u Baru - 24.05.2022. godine sa početkom u 12 h u Sali Skupštine Opštine Bar  - za poreske obveznike iz Bara i Ulcinja
- u Kolašinu - 25.05.2022. godine  sa početkom u 12 h u Sali Centra za kulturu -  za poreske obveznike iz Bijelog Polja i Kolašina
- u Budvi - 26.05.2022. godine sa početkom u 12 h u Akademiji znanja -  za poreske obveznike iz Budve, Kotora i Tivta.

Pozivamo poreske obveznike da posjete najavljene tribine i time daju doprinos unapređenju komunikacije i jačanju odnosa povjerenja između Uprave prihoda i carina i privrede.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?