Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење: Управа прихода и царина организује трибине за пореске обвезнике у Бару, Колашину и Будви

Објављено: 18.05.2022. 17:25 Аутор: Управа прихода и царина
Послије паузе узроковане пандемијом ЦОВИД-19, трибине у сврху едукације пореских обвезника у области пореских прописа и припреме за предстојећу туристичку сезону настављају се у мају текуће године.

Порески обвезници имаће прилику да добију одговоре на питања у вези са репрограмом, измјенама пореских прописа и другим актуелним темама директно од начелника подручних јединица и представника сектора Управе прихода и царина.

Једна од тема са којом ће обвезници бити ближе упознати биће и аспекти електронске фискализације за физичка лица која се баве издавањем смјештаја .

Представници Управе прихода и царина присуствоваће трибини заједно са представницима агенције ИПСОС, који ће презентовати резултате истраживања перцепције јавности и службеника о раду Управе прихода и царина које је спровела поменута агенција.

Датуме реализације трибина погледајте у наставку:

- у Бару - 24.05.2022. године са почетком у 12 х у Сали Скупштине Општине Бар  - за пореске обвезнике из Бара и Улциња
- у Колашину - 25.05.2022. године  са почетком у 12 х у Сали Центра за културу -  за пореске обвезнике из Бијелог Поља и Колашина
- у Будви - 26.05.2022. године са почетком у 12 х у Академији знања -  за пореске обвезнике из Будве, Котора и Тивта.

Позивамо пореске обвезнике да посјете најављене трибине и тиме дају допринос унапређењу комуникације и јачању односа повјерења између Управе прихода и царина и привреде.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?