Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Čestitka ministra za ljudska i manjinska prava Ferhata Dinoše povodom Ramazanskog bajrama

Objavljeno: 18.09.2009. 21:38 Autor: Naslovna strana
Ministar za ljudska i manjinska prava Ferhat Dinoša čestitao je danas Ramazanski bajram Reisu islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat efendiji Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti.

Vama lično, starješinstvu i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti iskreno čestitam veliki islamski praznik - Ramazanski bajram, uz iskrene želje da sljedeći dočekamo u još boljim prilikama i još većoj vjeri. Proslavljajući Ramazanski bajram, praznik koji dolazi poslije mjeseca posta, skrušenosti, mira, milosti i ljepote, kada je srce puno moralne snage od posta i kada je duša spremna slušati kritiku da bi saznala puteve svoga ponašanja, duboko smo uvjereni da samo znanjem i vjerom u Stvoritelja na putu istine i pravde možemo, zajedno sa svojim komšijama, izgraditi srećniju budućnost za sve nas u Crnoj Gori, navodi se u čestitci ministra Ferhata Diniše.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?