Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Честитка министра за људска и мањинска права Ферхата Диноше поводом Рамазанског бајрама

Објављено: 18.09.2009. 21:38 Аутор: Насловна страна
Министар за људска и мањинска права Ферхат Диноша честитао је данас Рамазански бајрам Реису исламске заједнице у Црној Гори Рифат ефендији Фејзићу и свим припадницима исламске вјероисповјести.

Вама лично, старјешинству и свим припадницима исламске вјероисповјести искрено честитам велики исламски празник - Рамазански бајрам, уз искрене жеље да сљедећи дочекамо у још бољим приликама и још већој вјери. Прослављајући Рамазански бајрам, празник који долази послије мјесеца поста, скрушености, мира, милости и љепоте, када је срце пуно моралне снаге од поста и када је душа спремна слушати критику да би сазнала путеве свога понашања, дубоко смо увјерени да само знањем и вјером у Створитеља на путу истине и правде можемо, заједно са својим комшијама, изградити срећнију будућност за све нас у Црној Гори, наводи се у честитци министра Ферхата Динише.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?