Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica

Objavljeno: 21.11.2023. 12:00 Autor: Ministarstvo finansija

Na osnovu čl. 14 i 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Ministarstvo finansija daje na javnu raspravu

Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica

 upućuje 

 JAVNI POZIV 

privredi, organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost), da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos unaprjeđenju kvaliteta teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku.

Primjedbe, predlozi i sugestije za nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica dostaviti Ministarstvu finansija u pisanoj formi na adresu Stanka Dragojevića br. 2, 81000 Podgorica ili u elektronskoj formi na e-mail: gordana.popovic@mif.gov.me, aida.hodzic@mif.gov.me, mirjana.lopusina@mif.gov.me i to na Obrascu 4: „Primjedbe, predlozi i sugestije“, koji je sastavni dio Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija.

Rok za dostavljanje primjedbi, predloga i sugestija je 20 dana od dana objavljivanja ovog poziva, tj. najkasnije do 12.12.2023. godine.

Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica možete preuzeti u nastavku.

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva finansija https://www.gov.me/mif i portalu e-uprave.

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?