Ministar Dukaj čestitao Dan opštine Gusinje

Objavljeno: 05.08.2022. 09:00 Autor: javne uprave

Ministar javne uprave, mr Marash Dukaj čestitao je 5. avgust, Dan opštine Gusinje, predsjednici opštine Aneli Čekić i predsjedniku Skupštine opštine Bujar Hasangjekaju.

„Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Gusinja uputim najsrdačnije čestitke povodom 5. avgusta, Dana opštine.

Uzimajući u obzir da prirodna bogatstva opštine Gusinje, bezrezervnu i nesebičnu pomoć dijaspore, kao i razvoj turizma, čine ovu opštinu generatorom napretka ne samo svojih građana, već i čitavog sjevera i Crne Gore. Još jedno veliko bogatstvo vaše opštine, po čemu je poznata kroz istoriju, jeste međuvjerski i međunacionalni sklad, suživot i prosperitet.

Razvojem infrastrukture, posebno nakon prošlogodišnjeg otvaranja graničnog prelaza Zatrijebač Cijevna-Grabom, opština će nastaviti da napreduje, biće bliža, kako na geografskoj, tako i na turističkoj, ekonomskoj i socijalnoj mapi.

Ministarstvo javne uprave će biti pouzdan partner vašoj Opštini i pružati podršku na putu unapređenja i stvaranja moderne i servisno orjentisane lokalne samouprave.

Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Gusinja, još jednom čestitam 5. avgust, Dan opštine“ kazao je ministar Dukaj u čestitki.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?