RANG LISTA UČENIKA KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA STIPENDIJU TALENTOVANIM UČENICIMA

Objavljeno: 13.12.2021. 13:50 Autor: Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta na osnovu Konkursa raspisanog 23. jula 2021. godine, dodjeljuje 166 stipendija talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola za školsku 2021/22. godinu.

U okviru Konkursa za dodjelu stipendija talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola za školsku 2021/22. godinu dodijeljeno je 140 stipendija učenicima osnovnih i srednjih škola i 13 stipendija učenicima koji se obrazuju za obrazovni profil za deficitarnu kvalifikaciju.Stipendija je nepovrtna i iznosi 57,00 eura na mjesečnom nivou. Stipendije se isplaćuju za deset mjeseci.

Pravo na stipendiju po osnovu Konkursa ostvarili su talentovani učenici druge i narednih godina školovanja koji su blagovremeno i uspješno ispunili obaveze propisane statutom škole.

Nezadovoljni kandidati imaju pravo prigovora Ministarki, u roku od osam dana od dana objavljivanja rang liste na internet stranici Ministarstva. Prigovor mora bit obrazložen, odnosno uz njega mora biti dostavljena odgovarajuća dokumentacija.  

 Rang lista je objavljena danas.

Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?