Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Издавање података из прекршајне евиденције за правна лица

Подаци из прекршајне евиденције за правно лице могу се дати у складу са чланом 53 став 3 Закона о прекршајима ("Службени лист Црне Горе", бр. 1/11, 6/11, 39/11 и 32/14):

- на образложен захтјев државним органима, привредном друштву, другом правном лицу или предузетнику ако још трају правне посљедице казне или заштитне мјере и ако за то постоји  оправдан интерес заснован на закону.

За издавање увјерења потребно је попунити захтјев за достављање података из прекршајне евиденције за правно лице који можете преузети овдје

Поред наведеног, потребна је копија личне карте или пасоша одговорног лица, печат фирме на захтјеву и у складу са Законом о административним таксама – тарифни број 26, уплатити износ од 3,00€ еура  на име административне таксе на рачун Министарства правде број 832-3161233-91.
Платите таксу електронским путем еПлаћање(еплацање.гов.ме)

Инструкције за плаћање из иностранства можете преузети Овдје.

Захтјев можете предати на архиви Дирекције за казнену и прекршајну евиденцију на адреси Булевар Пера Ћетковића бр. 259 (тачну локацију можете пронаћи овдје)

Рад са странкама је од 10х до 13х.

Бројеви телефона за информације су: +382 20 675 439, а број факса је: +382 20 675 865.

Датотеке / прилози није могуће отворити у .пнг формату
Podnošenje zahtjeva i preuzimanje podataka iz kaznene i prekršajne evidencije putem elektronske preporučene dostave

Подношење захтјева и преузимање података из прекршајне евиденције путем електронске препоручене доставе

Документа

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?